resaindien.blogg.se

Här får ni följa mig på min resa till Indien Den 1 Februari 2016. Men kommer även att skriva lite annat. Roligt om ni följer mig :0)

visum

Publicerad 2016-01-02 23:15:55 i

Så var det dax att börja söka visum till Indien resan.
Det börjar närma sig med stormsteg,då jag och min vän Ulrika åker till Indien i Kolkata.Kan inte riktigt förstå att jag ska åka till det land där jag föddes och bodde i 3år innan jag blev adopterad till Sverige .Mina minnen därifrån är noll.Kommer jag känna mig hemma blad alla dessa indier? Vad jag än kommer att se,hitta,uppleva och känna så kommer min pusselbit att äntligen att falla på plats. Jag söker mina rötter men mina förväntningar ska inte vara för höga,då man lätt lär kan bli besviken. Idag chattade jag med Zarin.Dadina på messenger och frågade om hon viste något bra taxi bolag som man kunde lita på,som ska ta oss från flygplatsen till hotellet? Zarin skrev att hennes sekreterare Clara ordnar och bokar transport till oss helt underbart.
Jag är vaccinerad o färdig,ska dricka en medicin 3 veckor innan avfärd som har med magen att göra,som ska skydda magen mot bakterier.Det är viktigt att bara dricka vatten som säljs på flaska på hotell och äta maten som finns på hotell om man vill slippa magsjuka.
Det kommer att vara mycket att titta på eftersom Kolka är en gammal historisk stad. Ska försöka ta så många kort jag kan o lägga ut på bloggen,men det är inte alltid o överallt man får ta kort.

Ska bli spännande  att få börja blogga varje dag eller varannan dag. Jag var inne på nätet idag och läste om vårat hotell o hittade  deras hemsida. www.casafortunahotel.com 
Där kan man läsa om hotellet  och se bilder.








Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela